Over ons

Over ons

Huidtherapie praktijk Medical Skin Healing staat voor duurzaamheid en hoogwaardige zorg. Dit uit zich in de biologische producten en behandelingen.
Om de best mogelijke zorg te kunnen bieden met de meest recente behandeltechnieken wordt er veel nascholing gevolgd en hebben wij een intensieve samenwerking en contracten met collega therapeuten, huisartsen, specialisten en ziekenhuizen zoals het Amsterdam MC.

Oprichter en huidtherapeut Natascha Bijl heeft bij het starten van de praktijk haar eigen overtuigingen geprobeerd te combineren met de bedrijfsvoering. “Van huis uit heb ik meegekregen om zoveel mogelijk biologisch en met respect voor de natuur te leven”. Wij werken in de praktijk met de heerlijk geurende producten van Éminence Organic, een merk wat staat voor een gezonde huid én een gezonde planeet.

“Ik ben er 100% van overtuigd dat hoe wij behandelen niet alleen goed en effectief moet zijn en niet schadelijk voor mens en natuur.”

In haar privé leven heeft Natascha te maken gehad met acne en borstkanker. Haar oma heeft ze nooit gekend omdat zij op 39 jarige leeftijd overleed ter gevolgen van borstkanker. “Toen ik las dat Huidtherapeuten een grote rol spelen in de nazorg van borstkanker kon ik mij geen grotere eer bedenken dan deze rol op mij te nemen.”

Onze huidtherapeutische specialisme oedeemtherapie, laserontharen, acnetherapie en huidverbetering.
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en vallen onder de kwaliteitswet BIG en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici