Laser ontharen mannen

 

 

Steeds meer mannen willen van hun gezichts- of lichaamsbeharing af. Naarmate je ouder wordt veranderen huid en beharing. Haar groeit ineens op plekken die oorspronkelijk ongerept waren. Je rug, je schouders en de achterkant van je nek zijn de meest waarschijnlijke slachtoffers van herbebossing dankzij je testosteronspiegel.

Verbeterde lasertechniek voor de man

In het verleden werd aangenomen dat laseronthaar-behandeling niet zo effectief zou zijn voor mannen omdat ze een dikkere huid en grover haar hadden dan vrouwen. Verbeteringen in de lasertechnologie hebben de techniek echter effectiever voor mannen gemaakt. Medical Skin Healing biedt een duurzame oplossing voor mannen, zodat u niet meer hoeft te harsen of scheren.

Rug en schouder

Het scheren van je rug is ingewikkeld en waxen is pijnlijk. Laser ontharing verwijdert het haar bij de wortel, zodat je niet de nasleep hebt van ingegroeide haartjes of vlekkerige plekken, gewoon een continu zachte en strakke huid voor de rest van je leven.

Borst en buik

Een harige borst of buik kan ongemakkelijk zijn; het maakt je warm en maakt het dragen van laag uitgesneden shirts een hoofdpijn. De tijdrovende taak van het scheren kan snijwonden of
ingegroeide haartjes achterlaten.

Nek, gezicht, wenkbrauw en oor

Bespaar tijd bij het starten van je dag. Modeleer met behulp van de laser je baardgroei en
wenkbrauw of verwijder definitief die lastige haren in de nek of oor. Onze supermoderne Alexandrite laser is sterk genoeg om grof haar te verwijderen, maar zacht genoeg om op het gezicht te gebruiken zonder littekens of brandwonden achter te laten. Wat overblijft is een gladde en mooie huid zonder ingegroeide haren of huidirritatie.

Andere lichaamsgebieden

Laser ontharing werkt over het hele lichaam. Andere populaire gebieden zijn de billen, oksels, liezen, handen en voeten. Als je vragen hebt over gebieden die hier niet genoemd worden neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

De laser werkt niet optimaal indien
 na het waxen of epileren van het haar in het te behandelen gebied
 de huid verkleurd is door de zon, zonnebank of bruin zonder zon crème
 na huidbehandelingen en cosmetische injecties, omdat de laser niet op een beschadigde huid
kan worden gebruikt.

Laser ontharing is de beste manier om voor altijd van haar af te komen en onze sterke Alexandrite laser is jouw oplossing! Neem vandaag nog contact op voor een gratis consult en proefbehandeling.

 

Before After