Éminence

Medical Skin Healing kiest voor behandelingen met het biologische merk Eminence, huidverzorgingsproducten zonder chemische pesticiden, synthetische meststoffen of genetisch gemodificeerde organismen. De producten zijn Vegan en behandelingen klimaatneutraal.

De producten van Eminence Organic Skin Care bevatten de hoogste kwaliteit van de in de natuur voorkomende ingrediënten. Hierbij wordt speciale aandacht gegeven aan het kiezen en ontwikkelen van wetenschappelijke combinaties van biologisch geteelde groenten, fruit, bloemen, kruiden en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten die bekend staan om hun verfraaiende een therapeutische eigenschappen en die zowel goed zijn voor de aarde als voor de huid.

Zo kreeg Eminence de Demeter Biodynamic®-certificering voor huidverzorgingsproducten. Dit is de strengste standaard ter wereld. 
De producten van Eminence zijn handgemaakt zonder hoge verwarmings- of hydrogenering processen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. 
Zo is bijvoorbeeld de Facial Recovery Oil slechts een voorbeeld van een dubbel gecertificeerde biologische en biodynamisch product. Deze bekroonde favoriet combineert kostbare kruiden en luxueuze oliën die worden gekweekt en geëxtraheerd op gecertificeerde biologische en biodynamische boerderijen in Hongarije. Facial Recovery Oil is op dit moment het meest populaire product, met een stijgende vraag van jaar na jaar. Met een gebruiker zoals actrice Cameron Diaz die de olie voor haar Guide To Summer selecteerde en de werking omschreef als:

“Die ene druppel helpt de droogte in je huid van de zon en het water te verlichten.
Een druppel op elke wang na je douche zal wonderen doen.”

Meer weten over Éminence en zijn fans? Lees hier meer .

Met de kracht van organische ingrediënten levert Éminence Organic Skincare de meest geweldige resultaten. Éminence Organic Skin Care behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné, hyperpigmentatie en niet egale huidtint. Resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar.

Eminence is voortdurend op zoek naar manieren om de CO2-voetafdruk te verkleinen. Dit doet ze door wind- en zonne-energie te benutten voor het produceren van producten en het gebruik van recyclebare verpakkingen met plantaardige inkten en het planten van een boom voor elk verkocht product.