Elektrische epilatie

 

 

Hoe werkt elektrisch ontharen?
Elektrisch ontharen is een uitstekende methode om voor altijd af te zijn van overbeharing. Het werkt zo: er wordt een dun wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een kleine en korte hoeveelheid energie wordt gegeven. Hierdoor wordt het haarzakje (waar de haar in groeit) vernietigd, zodat hier geen nieuwe haar kan groeien.

Ontharen door elektrische epilatie
Wij hanteren onder anderen de Flash-methode. Dit is de nieuwste techniek en om verschillende redenen de meest te prefereren elektrische methode van ontharen. Het ontharen gaat sneller dan elektrolyse- en minder pijnlijk dan de diathermie methode. Elektrische epilatie is een veilige methode die ook goed toegepast kan worden om te ontharen op gevoelige plekken, zoals de neus, oren en bovenlip.

Geavanceerd
Met ons geavanceerd en computergestuurd apparaat kan heel nauwkeurig elektrisch geëpileerd worden. Het verwijderen van blonde, grijze en witte (rest) haren (bijv. na IPL/LASER) was nog nooit zo snel, veilig en comfortabel. Door de precisie is de behandeling nagenoeg pijnloos.